Smart Watch i8 Pro Max


Smart Watch i8 Pro Max

i8 Pro Max është ora e re inteligjente nga kjo seri dhe vjen me një dizajn të frymëzuar nga seritë iPhone 13, me një ekran të plotë me prekje 1,75 inç, gjithashtu personalizim të faqeve të orës, monitorimin e rrahjeve të zemrës, presionin e gjakut, mënyrat e shumta sportive dhe shumë. më e rëndësishmja, një altoparlant dhe mikrofon i integruar për të bërë thirrje, të gjitha në një vend

1,600 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close