Smart Watch HiFuture APEX


Hifuture Apex – Smartwatch

■ 2.04 Ekran Amoled

■ Telefonata Bluetooth

■ IP68 kundra ujit

■ Jetegjatesia e baterise > 7 dite

■ Korniye metalike

■ Pershtatet me iPhone dhe Android

■ Monitorim i shendetit


6,390 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close