Smart Watch 8 Max


Smart Watch 8 Max

. Funksionet:  kalkulator, regjistri i telefonatave, thirrje, cilësimet, riprodhimi i muzikës Bluetooth, Bluetooth, njoftimi i mesazheve, kalendar,  monitorimi i gjumit, stërvitje, rikujtues uji, kërkimi i telefonit celular, Asistent zanor , lojëra të integruara, numërimi i hapave, rrahjet e zemrës, presioni i gjakut, oksigjeni i gjakut, moti, kronometri, frymëmarrja, cilësimet, ora, cilësimet e ziles, volumi, ekrani, cilësimet e gjuhës, shiriti anësor, fjalëkalimi ,  informacioni i versionit, karikimi Wireless 

. Sistemi i mbështetjes: IOS9.0 dhe Android4.4 më sipër

. APP: HryFine

. Parametrat:

.Prekja e ekranit: prekje me ekran të plotë

Versioni i Bluetooth: 5.1 (LE+Basic)

Madhësia: 1.85 inç

Rezolucioni: 240*280

Ekrani: TFT IPS

Kapaciteti i baterisë: 180 mAh

Koha e përdorimit: 3-5 ditë

Mënyra e karikimit: karikimi me valë

Klasa e papërshkueshme nga uji: IP65

1,800 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close