-47%
,

Smart band M5


Lidhni Smartphone tuaj me oren dhe merrni njoftimet në kohë reale
Ora është kundra ujit
Mat hapat që kryeni , aktivitetet sportive , rrahjet e zemrës etj

Mundësi transport kudo nëpër Shqipëri

790 L 1,490 L

SHOPPING CART

close