,

Smart 8 Balance Wheel

Availability:

S’ka stok


• Smart 8 Balance Wheel është një pajisje inteligjente për të lëvizur

• Hoverboard i vetëbalancuar me dy rrota

• Përdor sensorë xhiroskopi për të mundësuar vetë-balancimin.

• Mund të mbahet lehtë në autobus ose metro. Gjithashtu është një mjet argëtues 

• Është e lehtë për të mësuar dhe për të ruajtur ekuilibrin, ju lejon të zotëroni artin e balancimit në pak minuta

• Ndriçimi futuristik LED i theksuar në rrota,

• Rrota me guaskë të fortë dhe strukturë të qëndrueshme për të ndihmuar në lehtësimin e ekuilibrit dhe arritjen e shpejtësive maksimale

• Altoparlant i integruar me Bluetooth mund të lidhet lehtësisht me pajisjen 

• Shijoni muzikën tuaj të preferuar pa përdorur kufje.

13,490 L

S’ka stok

• Përpara se të hipni, ju lutemi lexoni me kujdes manualin e përdorimit dhe ndiqni të gjitha masat paraprake të sigurisë.

• Përdorimi jo i duhur i këtij produkti mund të çojë në dëmtim , lëndim  trupor 

• Informacioni në këtë manual përdorimi do t’ju ndihmojë të kuptoni, shijoni dhe mirëmbani më mirë Skuterin tuaj Smart Balance Wheel.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close