-6%
, , ,

Skuter elektrik Navee N40


Skuter elektrik Navee N40

Goma pneumatike të gjera me tuba 10″ x 3″ 

Sistemi inovativ i rrotullimit të dyfisht

Motor 500W pa furça dhe bateri litiumi 48V 12,75A

Fuqia e fortë dhe distanca maksimale: Motori 500 W, distanca maksimale e ecjes  45 km, duke lejuar që skuteri E të ngjitet deri në 25% pjerrësi.

Shënim: diapazoni maksimal arrihet në kushtet e mëposhtme: ngarkesë 70 kg, temperaturë 25 ℃, shpenzuar konstante 20 km/h, në rrugë të sheshta pa erë të fortë.

Modaliteti i lundrimit

Sigurohuni që aplikacioni të aktivizojë modalitetin e lundrimit. Mbani shpejtësinë dhe mbajeni përshpejtuesin deri në 5 sekonda, më pas aktivizoni modalitetin e lundrimit. Frenoni ose ndryshoni shpejtësinë, pastaj çaktivizoni modalitetin e lundrimit.

Kuvertë e gjerë aliazh magnezi

Ai e bën skuterin elektronik më të fortë dhe më të qëndrueshëm për përdoruesit për të hipur. Krahasuar me skuterët e tjerë, zona e NAVEE S65 është më e madhe, kundër rrëshqitjes dhe e bukur.

Ekran inteligjent i ekranit

Mund të kontrolloni fuqinë dalëse dhe rikuperimin, shpejtësinë, marshin, ndriçimin, baterinë, kilometrazhin, tensionin, Bluetooth-in dhe gjurmimin e gabimeve.

Emri i APP-së: Go Navee

49,000 L 52,000 L

SHOPPING CART

close