, , , ,

Sistem Telefonie per Motorra Cellularline Interphone Bluetooth 4.2 Motorcycle


Sistem Telefonie per Motorra Cellularline Interphone Bluetooth 4.2 Motorcycle 

Sistemi i përsosur i intercom për udhëtime të gjata në grup!

16,900 L

Sistemi i përsosur i intercom për udhëtime të gjata në grup!

Tour System është modeli më i fundit kryesor i Interphone, i bërë pa kompromis. Është i pajtueshëm me të gjithë telefonat celularë dhe sistemet e navigimit. Është gjithashtu i pajisur me Bluetooth®, kështu që ju mund të bëni dhe të merrni telefonata dhe të merrni udhëzime direkt në vesh.

E veçanta e këtij sistemi është mundësia e lidhjes së tij me të gjitha interfonet Bluetooth® në treg – edhe me ato të prodhuesve të tjerë! Përveç kësaj, ai rilidh automatikisht shoferin dhe pasagjerët/drejtuesit e tjerë menjëherë pas një ndërprerjeje. Me një distancë prej 1,5 km dhe një jetëgjatësi efektive të baterisë prej 20 orësh, Sistemi i Intercom Tour është zgjidhja perfekte për turne të gjata me motor! Përveç kësaj, ai është i pajisur me teknologjinë Fast Charge, e cila e lejon atë të karikojë më shpejt se sistemet e tjera të interfonit.

– E përputhshme me të gjitha helmetat

– Lidheni atë me telefonin celular ose GPS (gjithashtu GPS smartphone)

– Lidheni me deri në 4 njësi të tjera

– I papërshkueshëm nga uji

– Altoparlantë të dyfishtë

– Butona të lehtë për t’u përdorur

– Zgjidhni sistemin e interfonit për 1 ose 2 persona në meny!

Detaje teknike:

– Jetëgjatësia e baterisë kur përdoret: 20 orë (1000 orë në modalitetin e gatishmërisë)

– Gama: deri në 1.5 km

– Mund të aktivizohet me komandë zanore

– E përputhshme me iOS dhe Android

– Mund të ruajë një numër telefoni për telefonim të shpejtë

– Radio FM e integruar

– Mikrofon për reduktimin e zhurmës së erës

– Volumi i rregullueshëm

SHOPPING CART

close