Shkop Led Tripod


Shkop Led Tripod

• Mbështetja e trekëmbëshit është e pajisur me një sistem mbylljeje të thjeshtë dhe të fortë

• Nuk dridhet gjatë përdorimit, duke i mbajtur të gjitha gjërat tuaja të sigurta pa u shqetësuar

• Rregulloni me lehtësi lartësinë, e përshtatshme për skenarë të ndryshëm fotografimi

• Krahasuar me mbajtësen tradicionale të dritës së fotografisë, kyçja jonë kundër rrëshqitjes është më fleksibël dhe më e butë, duke përmirësuar shumë përvojën e funksionimit.

• I pajisur me një përshtatës 1/4 inç, mund të përdoret për montimin e dritave , reflektorëve, ombrellave, kutive të buta, dritave të shpejtësisë, elektrik dore, dritave të vëmendjes dhe pajisjeve të tjera fotografike

• Qëndrim profesional solid dhe i qëndrueshëm

• Lidhës me vidë 1/4 inç në pjesën e sipërme të trekëmbëshit, mund të lidhet me dritën mbushëse të transmetimit të drejtpërdrejtë

• Dizajn i palosshëm, i lehtë për tu palosur dhe mbajtur

• I përshtatshëm për transmetim të drejtpërdrejtë, selfie, fotografi, etj

2,490 L

Specifikim:

Lartësia maksimale e shtrirjes : 2.1 metra

Lartësia e ruajtjes : 67 cm

Numri i seksioneve : 3

Materiali : Tub hekuri

Teknologjia e sipërfaqes : Elektroforezë

Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close