Shirit Drite Led RGB për Makinë ( 1m )


Shirit Drite Led për Makinë ( 1m )

• Fleksibël dhe rezistent ndaj ujit

• Mund të përkulet lehtësisht, të lakohet, pritet, lidhet me nyje

• I disponueshëm për ndriçim të brendshëm dhe të jashtëm

• Ky shirit  është i mrekullueshëm për dekorimin e makinave  

• 180 gradë për rregullim

890 L

SHOPPING CART

close