Shinecon G04A VR


Shinecon G04A VR

• Përjetoni zhytjen, imagjinoni se kush dëshironi të jeni dhe më pas përdorni VR SHINECON për të arritur ëndrrën tuaj dikur të pamundur…

• Do të merrni një besnikëri të pabesueshme vizuale dhe një përvojë të fortë zhytëse me imazhe HD që e bëjnë të vështirë dallimin e botës reale nga ajo virtuale

• Projektuar për të ulur presionin rreth syve dhe në kokë, duke ju ofruar një ndjenjë më të rehatshme, është i përshtatshëm për njerëz të ndryshëm

• Projektuar për të përmbushur konturet e ndryshme të fytyrës dhe për të parandaluar lëndimin e hundës

• Paneli thithës i lëvizshëm ndihmon për të përmirësuar ajrosjen dhe për ta mbajtur pajisjen tuaj të freskët

• Zona prej lëkure sfungjeri, mbulesa e përparme dhe dy hapjet e përparme për ftohjen e telefonit, përmirësojnë shumë efektin e shpërndarjes së nxehtësisë për përdorim të gjatë


2,490 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close