,

SHENUES NUMRI TELEFONI PER MAKINE


Tashme nuk keni pse te vendosni numrin tuaj me leter ne xhamin e makines kur keni parkuar gabim.

Sjellim per ju Shenuesin e numrit te telefonit i cili eshte me nje dizajn elegante per tu vendosur ne makine. 

Me një shtypje të vetme, mund të ndërroni ekranin dhe ta fshehni numrin në një sekondë, gjë që mund të mbrojë privatësinë

Materiali për mbrojtjen e mjedisit ABS: Përdorimi i materialeve të mbrojtjes së mjedisit ABS sjell stabilitet strukturor, rezistente nga temperatura e lartë e diellit, e qëndrueshme, nuk deformohet lehtë.

E hollë dhe kompakte: Shumë delikate dhe e mrekullueshme, trup i vogël, nuk do të bllokojë vijën e shikimit; formë e lëmuar e trupit dhe hark i bukur.

 Mund te vendosni deri ne 2 numra njekohesisht.

890 L

SHOPPING CART

close