, , , ,

Set XTRIKE ME COMBO CM-400


Seti XTRIKE ME COMBO CM-400

Kombinimi përfshin mausin e lojërave, tastierën dhe kufjet, të gjitha në një paketë të përshtatshme.

Mausi me tela USB 3200 DPI përmban një efekt të dritës së prapme me 7 ngjyra që ndryshon automatikisht ngjyrat.

Kufjet e përfshira të lojërave me tela stereo ju lejojnë të zhyteni plotësisht në tinguj të mahnitshëm realist.

 Tastiera me membranë me 104 çelësa është shumë e qëndrueshme (10 milionë shtypje) dhe përmban një efekt të dritës së prapme ylber.

3,490 L

Karakteristikat kryesore: 

– Tastiera: Dizajn i thjeshtë dhe i qëndrueshëm për lojëra; Drita e pasme e ylberit me 3 ngjyra; Plug and Play, nuk ka nevojë për shofer mousi: Dizajn i profilit të lartë me mbështetje të plotë të pëllëmbës dhe gishtit të madh; Rrota lëvizëse e ndriçuar nga prapa me kontroll të përmirësuar; Drita e pasme me 7 ngjyra me efekt të frymëmarrje. 

– Mausi: Baza gome për lojëra të qëndrueshme; Saktësia e optimizuar e gjurmimit për sensorët lazer dhe optikë; Pëlhurë rrjetë për rehati dhe kontroll të shtuar; Rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe dizajn i qëndrueshëm; Skajet e qepura

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close