Set Tastiere+Mouse me kabull Lenovo Lecoo KW200


Set Tastiere+Mouse me kabull Lenovo Lecoo KW200

Mousi me një sensor optik të gjeneratës së re, me strukturën e tij të lehtë, minimizon situata të tilla si dhimbjet e kyçit të dorës dhe ngërçet që përjetohen shpesh gjatë përdorimit të kompjuterit tuaj.

KARAKTERISTIKAT E MAUSIT: 3 butona (klikoni djathtas, klikim majtas, tasti rrotullues) rezistent ndaj zbehjes dhe gërryerjes.Mausi 1200DPI ofron ndjeshmëri të lartë. Projektuar në mënyrë ergonomike dhe jashtëzakonisht komode për t’u kapur dhe përdorur.

Mausi me përmasa të plota ofron gjurmim të shkëlqyeshëm dhe navigim të lehtë dhe të rehatshëm me formën e tij të lakuar që mbështet pëllëmbën. Me një dizajn rezistent ndaj derdhjeve deri në 60 ml, çelësa të qëndrueshëm dhe këmbë të forta me anim me lartësi të rregullueshme, kjo tastierë është ndërtuar për të qëndruar. I qetë dhe i rritur i qëndrueshmërisë së çelësit Spacebar i përforcuar me vida të dyfishta, susta të dyfishta dhe shirit balancimi.

2,190 L

KARAKTERISTIKA

Marka                                       Lecoo

Teknologjia e lidhjes           USB

Karakteristika kryesore    Ergonomike

Burimi i energjisë                Bateria mundësohet 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close