Set TASTIERE+MAUS ME WIRELESS Allay Production K-06 White


Karakteristikat:

1. Bërë nga materiali ABS, i qëndrueshëm në përdorim.

2. Fikja inteligjente, tastiera dhe mausi mund të hyjnë automatikisht në gjendjen e fuqisë së ulët kur nuk ka funksionim.

3. Ndalo përdorimin për më shumë se 8 minuta dhe do të fiket automatikisht.

4. Mbështetje për çelësat multimedialë.

5. Teknologji wireless 2.4 GHz me marrës NANO, transmetim pa tela brenda rrezes 10M.

6. Plug dhe luaj, hiqni qafe kufizimet me tela të gjata.

7. E përputhshme me laptopë/desktop/televizorë inteligjentë/smart set-top boxe etj.

1,790 L

Specifikim:

– Materiali: ABS

– Madhësia e tastierës: rreth 38*11.5*2.6cm/14.96*4.53*1.02 inç

– Numri i butonave: 112 çelësa

– Fuqia e mausit: Bateria 1*7 (Nuk përfshihet)

– Furnizimi me energji i tastierës: Bateria 2*7 (Nuk përfshihet)

– Gama e marrjes: 10 M

Lista e paketave:

* Mausi

 * Tastierë

 * Manuali i Udhëzimeve

 * Marrës

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close