Set Tastiere+Maus HK6500,BLACK


HK-6500 

Ngjyra: E zezë Ky kombinim i mausit me tastierë me wireless jep një shkrim të rehatshëm dhe përdor lidhjen me valë 2,4 GHz për të shmangur ndërhyrjet nga sinjalet e tjera.

Për më tepër, ndërrimi pa DPI me 4 nivele 800/1000/1200/1600DPI jep një funksionim me ndjeshmëri të lartë dhe e bën atë të përshtatshëm për situata të ndryshme lojrash.


2,290 L

Karakteristikat:

1. Krejt e re dhe me cilësi të lartë.

2. Tastiera me wireless përfshin 104 çelësa për futje efikase të të dhënave.

3.Mausi: Rrota e lëvizjes kundër rrëshqitjes, ndjesi e shkëlqyer e duarve.

   Dizajn elegant, i thjeshtë dhe i hollë.

Ndërprerësi DPI: 800-1600DPI.

4. Lidheni dhe luani me marrësin e integruar USB.

5. Transmetim i shpejtë me valë 2,4 GH z pa vonesë dhe rezistencë të fuqishme ndaj ndërhyrjeve

6. Distanca e gjatë e transmetimit, deri në 10 metra

7.Sistemi i mbështetjes: Windows 98 / 2000 / XP / Vista dhe Windows 7 / 8 / 10, etj.

8. Dizajn ergonomik, përdorim afatgjatë pa lodhje. Modeli i përgjithshëm HK6500 Materiali i produktit Llojet e tastierës ABS Fuqia e tastierës me valë 2 x bateri AAA (nuk përfshihen) Butonat 104 Distanca e punës 10m Madhësia 43,8 x 13,6 x 3,4 cm Pesha e tastierës 472g 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close