-20%
,

Set Tastierë + Mouse me Wireless PHILIPS C501


Set Tastierë + Mouse me Wireless PHILIPS C501

• Përdorimi i Philips C501 është mjaft i thjeshtë

• Mousi ofron rehati për përdoruesit e tij, mund të përdoret me valë

• Produkti ka një zonë të gjerë përdorimi falë përdorimit të tij me valë

• Seti i mousit  dhe tastierës  mund të punojnë deri në një distancë maksimale të lidhjes prej 10 metrash nga kompjuteri

• Nuk ka rrëmujë në tavolinë

• Mund të përdoret pandërprerë gjatë gjithë ditës, është gati për përdorim me logjikën e plug and play

• Mausi mund të përdoret si nga dora e djathtë ashtu edhe nga e majta

• Seti i mausit dhe tastierës është i papërshkueshëm nga uji , për përdorim në shtëpi dhe në zyrë

2,400 L 3,000 L

Lidhja me valë 2,4 Ghz

Distanca efektive e lidhjes me valë 10 metra

Paneli i përparmë prej plastike

104 tasta

Mousi 1000 dpi

Dimensionet (LxWxH) :

Mausi: 112,92 x 60,63 x 37,4 (mm), Tastiera: 432,7 x 124,8 x 26,24 (mm)

Pesha

Mausi: 97 (g), Tastiera: 450 (g)

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close