,

Set Tastierë + Mouse me Kabull HK6500


Set Tastierë + Mouse me Kabull HK6500

• Ky kombinim i mousit me tastierën me valë ju ofrojnë një punë të rehatshme dhe përdor lidhjen 2,4 GHz për të shmangur ndërhyrjet nga sinjalet e tjera

• Funksionim me ndjeshmëri të lartë dhe e bën atë të përshtatshëm për situata të ndryshme lojrash

• Krejt e re dhe me cilësi të lartë

• Tastiera me valë përfshin 104 tasta 

• Transmetim i shpejtë pa tel 2.4 GHz pa vonesë dhe rezistencë e fuqishme ndaj ndërhyrjeve

• Distanca e gjatë e transmetimit, deri në 10 metra

• Sistemi mbështetës: Windows 98/2000/XP/Vista dhe Windows 7/8/10, etj.

• Ngjyra e zezë

1,990 L

Specifikimet

Ngjyra: E zezë

Materiali: ABS

Frekuenca me valë: 2.4 GHz DPI: 800/1000/1200/1600DPI

Numri i tastave : 104

Lidhja: Marrës USB

Distanca e lidhjes: 10 m

Bateria: Tastiera: 2 * Bateri AAA ; Maus: 2 * bateri AAA

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close