, ,

Set Mouse + Tastier A4TECH F1512


Set Mouse + Tastier A4TECH F1512 dalje USB

2,500 L

Sensori optik

Sensori me precizion të lartë ofron gjurmim të saktë.


Dizajni simetrik

Dizajni simetrik është miratuar për të dy përdoruesit me dorën e djathtë dhe të majtë.

Rrota lëvizëse më e gjerë

Rrota më e gjerë e rrotullimit ofron rehati në lidhje me gishtat për përdorim të gjatë.

Rrota e Zgjeruar

Dizajn i zgjeruar i përshtatshëm për lëkurën për gjurmim të qetë dhe të rehatshëm.


Rrota me 4 drejtime

Lëvizje e zgjuar horizontale dhe vertikale.

8-në-një

8 gjeste për të kryer komandat e tasteve të zgjedhura.


Kapëse çelësash të rrumbullakët katrorë

Tastiet e shkëlqyeshme të rrumbullakëta katrore përmirësojnë zonën tuaj të shkrimit për shtypje të saktë.

Silic me elasticitet të lartë

Membrana silikoni me elasticitet të lartë për eksperiencë shtypjeje të freskët dhe komode.


Projektimi i vrimave të kullimit

Vrimat e kullimit janë krijuar për të parandaluar derdhjen e lëngjeve nga tastiera.

Qasja e tasteve të nxehta multimediale

Një prekje për të hyrë në 12 funksione multimediale dhe interneti me FN+ F1 në F12.

Madhësia kompakte me 2 seksione

Tastiera është një kursim i shkëlqyeshëm i hapësirës në desktopin tuaj.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close