, ,

Set Mini Tastier + Mouse Wireless A4TECH FG1112


Set Mini Tastier + Mouse Wireless A4TECH FG1112

Lidhja e qëndrueshme: 2.4 GHz wireless siguron një lidhje të fuqishme dhe të besueshme deri në 10-15 m. Plug & Play, Një marrës i vogël Nano lidh miun dhe tastierën me kompjuterin tuaj. Thjesht futeni në një port USB dhe jeni gati për të shkuar.

2,300 L

Rrota lëvizëse më e gjerë

Rrota më e gjerë e rrotullimit ofron rehati në lidhje me gishtat për përdorim të gjatë.

Jetëgjatësia e baterisë deri në 12 muaj

Shkoni më gjatë mes ndryshimeve të baterisë me inxhinieri efikase për energji. Ofertë me cilësi ekstreme e garantuar mbi 12 muaj jetëgjatësi.

Stabilitet i qëndrueshëm me valë

Lidhje e avancuar me valë 2,4 GHz e fuqishme me distancë deri në 10-15 m.

Kursimi automatik i energjisë

Kursimi automatik i energjisë me 4 nivele. Do të jetë në modalitetin e fjetjes në 0,2 sekonda pasiviteti.

Cikli i jetës 5 milion klikime

Oferta me cilësi ekstreme mbi 5 milionë klikime të garantuara.

8-në-një

8 gjeste për të kryer komandat e tasteve të zgjedhura.

Kapëse çelësash të rrumbullakët katrorë

Tastiet e shkëlqyeshme të rrumbullakëta katrore përmirësojnë zonën tuaj të shkrimit për shtypje të saktë.

Qasja e tasteve të nxehta multimediale

Një prekje për të hyrë në 12 funksione multimediale dhe interneti me FN+ F1 në F12.

Çelësat e gdhendura me lazer

Sigurohuni që nuk do të humbni kurrë identitetin e çelësit.

Projektimi i vrimave të kullimit

Vrimat e kullimit janë krijuar për të parandaluar derdhjen e lëngjeve nga tastiera.

Silic me elasticitet të lartë

Membrana silikoni me elasticitet të lartë për eksperiencë shtypjeje të freskët dhe komode.

Madhësi kompakte

Tastiera është një kursim i shkëlqyeshëm i hapësirës në desktopin tuaj.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close