, , , ,

Set Karikues Samsung Origjinal 45 w Super Charger Koke + Kabull karikimi


Set Karikues Samsung Origjinal 45 w Super Charger Koke + Kabull karikimi

Produkti eshte 100 % origjinal i Samsung dhe model Europe

Suporton Super Fast Charger 45w 

Paketim do te gjei Koke Karikimi + Kabullin type c ne type c

Pershtatshem per gjithe modelet e reja te Samsung si S22 , S22 Ultra , Note 20 Ultra etj

4,300 L

SHOPPING CART

close