, , ,

SET KARIKIMI SAMSUNG (45W)


Set karikimi Samsung, me super shpejtesi karikimi prej 45W.

Për Galaxy Note10 Note 10+ A91 A71 A51 A70 A50 dhe per të gjitha tipet e telefonave qe karikohen me type-c.

Kabllo USB Type-C ne Type-C

Kabull USB 3.1 per transferimin e te dhenave, 10 here me i shpejt se kabulli USB 2.0.

Kabulli este bere nga material i forte TPE dhe me mbeshtjellje alumini brenda, duke krijuar nje siguri maksimale nga rrymat e larta, tejnxehja etj.

Ky produkt është 100% origjinal

1,490 L

SHOPPING CART

close