, , ,

SET KARIKIMI SAMSUNG 15W TYPE-C


Karikimi i shpejtë adaptiv për të karikuar baterinë e pajisjes tuaj nga 0 në 50% në rreth 30 minuta

Cilësi e lartë dhe e shkëlqyeshme për përdorim në udhëtime

Kabllo samsung origjinale OEM më e hollë dhe më fleksibël 1 metër

E përputhshme me çdo pajisje që pranon një kabllo të tipit C – USB për sinkronizimin dhe karikimin

690 L

SHOPPING CART

close