, , ,

SET KARIKIMI SAMSUNG 15W FAST CHARGER TYPE-MICRO


Seti i karikimit nga Samsung suporton karikimin e shpejt 15W.

Kabull 1m i gjate i cili per vendosje ne telefon eshte i tipit micro.

Seti eshte i perputhshem me telefonat Samsung Galaxy S7 e poshte, dhe per te gjithe ata qe suportojne karikim me kabull micro.

590 L

SHOPPING CART

close