, , ,

Set Karikimi iPhone 13 pro max


Karikues i shpejtë 25W per iPhone 13pro max.

 Karikuesi i iPhone suporton teknologjinë e avancuar Power Delivery 3.0 dhe jep fuqi maksimale 25W, 3 herë më i shpejtë në krahasim me karikuesin 5W.

Përveç një blloku karikues 25w, ne ofrojmë një kordon rrufeje të shpejtë iPhone 20W (3FT) me qëndrueshmëri maksimale për të përballuar përkuljen e përsëritur dhe shpejtësi të transferimit të të dhënave deri në 480 Mbps.

Siguria e certifikuar MFi,Për shkak të çipit të integruar të certifikuar nga MFi që ofron garanci, ky karikues siguron pajisjet tuaja të sigurta pa telashe mbinxehjeje, mbingarkimi, mbitensioni, qarku i shkurtër etj.

1,490 L

SHOPPING CART

close