-23%

Set Kaçavidash HOTO


Set Kaçavidash HOTO

► Të përbëra nga aliazh alumini me teksturë jashtëzakonisht të lartë

► Dizajn i pamjes gri të errët të kaçavidës elektrike sjell përvojë vizuale të avancuar.

► Sipërfaqja e guaskës së aluminit e trajtuar me oksidim anodik, kundër djersës dhe kundër korrozionit. Kompleti me kaçavida me precizion të nivelit të lartë është dhurata perfekte për mikun tuaj.

► Ka një dizajn të integruar të zonës së magnetizimit, i cili mund të magnetizoj çdo kaçavidë për të thithur më mirë vidhat .

►  Ka 25 pjesë precize dhe 10 lloje kryesore, të cilat mund të plotësojnë nevoja të ndryshme të mirëmbajtjes ditore të pajisjeve, të tilla si riparimi kompjuterëve/tabletëve/konzollave të lojërave/kamerave/orëve, etj. 

2,690 L 3,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close