,

Set Gome 10″ Kugoo , Navee N65


Set Gome 10″  per  Skuter Elektrik Kugoo G5 , Navee N65

• Projektuar për Skuter Elektrik Kugoo dhe Navee N65 si dhe modelet e tjera qe i pershtaten madhesis

• Aplikimi përpara dhe mbrapa

• Material special me sipërfaqe me brazdë siguron një kapje të shkëlqyer, rezistencë ndaj konsumimit dhe këputjes.

• Kjo gomë skuteri mund të shtrihet, por gjithmonë do të kthehet në formën e saj origjinale.

• Ultra-rezistente ndaj grisjes, rezistente ndaj gërvishtjeve.

• Goma është projektuar me model të thellë që nuk rrëshqet.

• Mund ta përdorni  në tokë të lagësht, por gjithsesi kujdesuni për sigurinë tuaj.

• Goma është 10 inch

• Pesha: 1.3 kg

5,490 L

SHOPPING CART

close