Sensor i alarmit të zjarrit Tuya me WiFi


Sensor i alarmit të zjarrit Tuya me WiFi

• Përmirëson sigurinë e shtëpisë tuaj

• Kur shpërthen një zjarr , aktivizohet dhe dërgon njoftime në kohë reale direkt në smartphonin tuaj

• Në këtë mënyrë mund të ndërhyni edhe kur nuk jeni në shtëpi

• Siguron një nivel adekuat të sigurisë nga zjarri kur jeni në shtëpi duke aktivizuar sirenën me një intensitet prej 80 dB

• Duke përdorur aplikacionin Tuya Smart dhe SmartLife bazuar në teknologjinë IoT, ju njoftoheni në celularin tuaj në rast zjarri

• I dobishëm për instalim në shtëpi, biznese, spitale, restorante dhe vende të tjera që kanë nevojë për mbrojtje

• Ndizet me ngjyrë të kuqe dy herë në minutë për të sinjalizuar ndryshimin e baterisë dhe njoftimin për mungesë baterie 

• Njoftim nëse kapaku i baterisë është i hapur

• Sensori i pavarur i tymit, lidhet me WiFi

• Instaloni Detektorin Smart Smoke Detector në tavan, shkarkoni aplikacionin dhe gjithçka është gati për të mbrojtur shtëpinë tuaj nga zjarret

• Ai ofron paqe mendore me dy veçori sigurie, duke zbuluar tymin dhe rritjen e shpejtë të temperaturës

• Me veçoritë e kontrollit zanor të mbështetur nga Amazon Alexa dhe Google Home  krijimi i sistemit tuaj të lidhur Smart Home do të jetë shumë i thjeshtë

2,390 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close