,

Selfie Stick per fotografi me Wireless


  • Materiali prej alumini cilesor.
  • Madhësia e telefonit 4.7-6.2 inç.
  • Praktik dhe i lehte ne perodrim.
  • Merret kudo me vete.

Selfie Stick per fotografi me Bluetooth 4.0, shkrepja në distancë Bluetooth 10M. I vogël dhe i lëvizshem. Pas palosjes, është vetëm 18.5cm. Rotacioni 360 °, telefoni mund të vendoset horizontalisht ose vertikalisht.

Me mbështetje super te zgjatur, rreth 670 mm, lirisht e zgjatshme. Telekomandë wireless te cilat jane te ndara dhe e integruar, mund të bëni fotografi selfie. Mini Tripd me shumë funksione gjithçka në një, qëndrim solid me trekëmbësh, lidhje me pajisjen Bluetooth 3 në 1.

1,400 L

SHOPPING CART

close