Selfie Stick Moxom MX-SS08


Selfie Stick Moxom MX-SS08

• Selfie Stick 3 në 1 me telekomandë të integruar, është e lehtë për të bërë selfie-fotografi ose foto në grup, e përshtatshme për festa, udhëtime, shëtitje etj

• I bërë me një mbajtëse të rehatshme telefoni dhe një trekëmbësh të integruar

• Pajisja është projektuar në mënyrë të tillë që të zërë shumë pak hapësirë ​​kur paloset

• Telekomanda e pavarur Bluetooth 3.0

• Stenda telefoni e rregullueshme me rrotullim 360 gradë

• Këmbë mbështetëse që nuk rrëshqasin

•Dizajn me shkop Selfie dhe montim për trekëmbësh 2 në 1

990 L

SHOPPING CART

close