, ,

Selfie Stick Earldom ET-ZP25


Selfie Stick Earldom ET-ZP25

Mini telekomande me valë 10 metra

Lehtë për t’u përdorur, gamë e gjerë aplikimi

Mini dhe portativ i lehtë për t’u bartur

Materiali i produktit ABS, materiali tub çeliku inox

Versioni wireless Bluetooth 4.2, kapaciteti i baterisë 70 mAh,

Vendosje Horizontale dhe vertikale, rrotullim 360

1,300 L

SHOPPING CART

close