, ,

Selfie Stick dhe mbajtese tel 360° Awei x49


Selfie Stick dhe mbajtese tel 360° Awei x49

– Kompakt dhe elegant,e lehtë për t’u mbajtur.

– Mund ta vendosni celularin horizontalisht dhe vertikalisht 

– Mund të shtrihet lirshëm në shtatë seksione, me një gjatësi totale prej 1m.

– Pjesa Bluetooth është e shkëputshme, e cila mund të përdoret për shkrepje me telekomandë. Bluetooth mund të mbështesë distancën brenda 10 m.

– Trekëmbëshi mund të qëndrojë në tokë silikoni kundër rrëshqitjes

1,200 L

SHOPPING CART

close