Seagate Expansion 1TB HDD I JASHTEM – USB 3.0


Seagate Expansion 1TB HDD I JASHTEM – USB 3.0

•Harddisk i jashtëm Seagate Portable 1TB

•USB 3.0 

•Për PC, Mac, PlayStation dhe Xbox etj.

•Ngjyra e zezë

6,490 L

SHOPPING CART

close