-10%

Scooter Kugoo S1 Plus


Scooter Kugoo S1 Plus

Gomë e ngurtë  8 inç rezistente ndaj shpërthimit

Kapje e fortë, rezistente ndaj konsumit dhe e sigurt. Eshte i pershtatshem per rruge te ndryshme.

3 mënyra të shpejtësisë

Ju e kontrolloni shpejtësinë me një çelës sipas kushteve të ndryshme të sipërfaqes së rrugës, gjë që e bën drejtimin më të rehatshëm dhe më shumë siguri.

Bateria 7,5 Ah

Është më e qëndrueshme me baterinë me kapacitet të lartë 7.5Ah.

Motori 350 W

Fuqi e fortë , Motori 350 W, Distanca maksimale 30 km

Ekran LCD

Ekrani i ndriçuar mirë ju lejon të monitoroni shpejtësinë, distancën e përshkuar, jetëgjatësinë e baterisë dhe kohën e udhëtuar.

Drita LED dhe drita e pasme paralajmëruese e sigurisë

Feneri i ndritshëm mund të ndriçojë rrugën tuaj dhe drita e pasme e kuqe mund t’i bëjë të tjerët t’ju vënë re, dhe të dyja mund t’ju japin një vozitje më të sigurt gjatë natës.

Shirita reflektues

Ka katër shirita reflektues në anën e skuterit, të cilat lejojnë një ngasje më të sigurt gjatë natës dhe shtojnë një dizajn të hijshëm në trup.

Sistemi i zbutjes së goditjeve

Sistemi i zbutjes së goditjeve të përparme dhe të pasme mund t’ju ndihmojë të shijoni një vozitje të rehatshme.

Dorezë e palosshme

Ju ndihmon ta ktheni ne një madhësi të vogël kur skuteri është i palosshëm.

Lartësia e rregullueshme

Ka 3 lartësi të ndryshme që mund të rregullohen: 930mm, 1070mm, 1110mm, të cilat mund të përshtaten për përdorues të ndryshëm.

28,000 L 31,000 L

PARAMETRAT:

MARKA Kugoo

MODELI S1 Plus

SHPEJTËSIA MAX* E kufizuar në 25 km/h

GRANGE MAX* ≤ 25 km

PESHA 12.5 kg

PESHA MAX 120 KG

BATERI 36V Bateri litiumi 7.5Ah

KOHA E KARKIMIT 4-5 ore

DIMENSIONET L96 x F22.5 x H38.5cm

MOTORI 350W

GOMA Goma e ngurtë  8 inç, rezistente ndaj shpërthimit

KLASA E NGJITJES ≤ 15°

MOGJAT E SHPEJTËSISË 15 km/h, 25 km/h, 30 km/h

MOSHA 8+ Vjec

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close