,

Scooter Elektrik Ninebot G30P Max


Skuteri elektrik Segway Ninebot Max mundësohet nga një motor elektronik 350 vat dhe trumbeton një distancë maksimale prej 65 kilometrash me nje karikim.

Goma pneumatike 10 inç, pa tuba.

Këto janë tiparet kryesore të Segway Ninebot Max nga pikëpamja e ndërtimit. Timoni, megjithatë, nuk mund të paloset.

Sidoqoftë, ju mund ta palosni skuterin vetëm nga rrota e përparme.

Ninebot Max është gjithashtu 18.6 inç i gjerë dhe 47.4 inç i lartë (21 inç kur paloset)

71,000 L

Ninebot Max mundësohet nga një motor elektrik 350 vat. Vlerësimi i fuqisë maksimale është 800 vat, i mjaftueshëm për skuterin elektronik që të arrijë shpejtësinë maksimale prej 18.6 mph (30 km/orë) kur modaliteti S është i përfshirë. Dy mënyrat e tjera të udhëtimit janë Standard dhe Saving.

SHOPPING CART

close