,

Scooter Elektrik Ninebot F40


Scooter Elektrik Ninebot F40

Skuter Elekrik nga Ninebot me 40 KM autonomi dhe shpejtesi 20 KM/H

Madhesi Gomave 10 Inch 

52,000 L

Performanca e shpejtë rrufe deri në 20 km/h

Me 350 watts, motori i fuqishëm dhe i qetë ju ofron sjellje dinamike të drejtimit që është përshtatur në mënyrë të përkryer për udhëtimin tuaj. Me një shpejtësi maksimale deri në 20 km/h, gjithçka që duhet të bëni është të ngjiteni në dërrasën e vrapimit dhe të filloni të vozitni. Falë motorit elektrik miqësor ndaj mjedisit, ju mund të eksploroni rrethinën tuaj pa zhurmën e bezdisshme të motorit.

Kornizë e fortë dhe goma pneumatike 10” për një udhëtim të besueshëm

Me një kornizë më të fortë dhe më të qëndrueshme prej çeliku strukturor të karbonit, Ninebot F40 është ndërtuar për të qenë të qëndrueshëm dhe për të siguruar një përvojë më të qëndrueshme drejtimi pa u shqetësuar për pengesat ose rrugët e vështira. Përveç kësaj, gomat pneumatike 10 inç ofrojnë një udhëtim të rehatshëm dhe falë shtresës shtesë të xhelit brenda gomës, rreziku i shpimeve zvogëlohet më tej.

Pa shqetësime me një distancë prej 40 km!

Me një bateri inteligjente të përmirësuar (367 Wh) dhe një kohë karikimi një herë deri në 6,5 orë, KickScooter F40 është krijuar për kënaqësi më të gjatë ngarje. Fuqia e baterisë zgjat deri në 40 km për t’ju dhënë një udhëtim të pakujdesshëm!

Vendosni vetë se cili modalitet drejtimi ju përshtatet më shumë!

Me një klikim të dyfishtë në ekranin intuitiv LED, mund të zgjidhni midis modaliteteve Eco, Standard dhe Sport, në varësi të disponimit dhe stilit tuaj të drejtimit. Natyrisht, ne duam që edhe ju të bëni një pushim sa herë të keni dëshirë. Kjo është arsyeja pse ne kemi vendosur modalitetin e ecjes me një shpejtësi maksimale deri në 5 km/h, në mënyrë që ju të mund të bëni një shëtitje edhe me KickScooter-in tuaj.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close