, , , , ,

Samsung Galaxy Tab A 8.0


TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A T295 black

18,000 L

Tabletë Android me procesor Quad-Core 2Ghz siguron performancë të mirë dhe ekzekutim të shkëlqyeshëm të sistemit të Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019, SM-T295).

Me një vend të kartës SIM, Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019, SM-T295) lejon shkarkimin deri në 150 Mbps për shfletim në internet, por gjithashtu varet nga operatori.

Lidhshmëria e mirë e kësaj pajisje përfshin Bluetooth 4.2 + A2DP, WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4Ghz, 5Ghz) + MIMO, por i mungon lidhja NFC.

Duke përfshirë baterinë, tableti Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019, SM-T295) ka 347 gramë dhe është një pajisje shumë e hollë, vetëm 8 mm.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , , ,