, , ,

Samsung Galaxy Smart Tag 100% origjinal


Samsung Galaxy Smart Tag 100% origjinal

Galaxy SmartTag-të e aktivizuara me Bluetooth janë të lehta për t’u lidhur me çelësat, çantën ose sende të tjera të rëndësishme. Nëse mendoni se artikulli që po kërkoni është afër, por nuk mund ta gjeni, thjesht telefononi Galaxy SmartTag dhe ndiqni tonin e vendndodhjes.

A është artikulli që kërkoni jashtë rrezes? Nuk ka problem: Edhe kur jeni jashtë linje, rrjeti SmartThings Find mund të përdorë të dhëna të skanuara për të gjetur artikullin tuaj vetëm për ju. Lëvizni nëpër vendet ku etiketa ishte vendosur për herë të fundit për ta gjurmuar atë. Ju gjithashtu mund të përdorni pajisje të tjera të pajtueshme Galaxy për të gjetur artikujt tuaj.

Me Galaxy SmartTags, mund të ndiheni rehat në shtëpi. Galaxy SmartTags mund të kontrollojë pajisje të ndryshme të përputhshme IoT, kështu që ju mund, për shembull, të ndizni dritat me vetëm një klik përpara se të hyni në shtëpinë tuaj.

3,800 L

SHOPPING CART

close