Samsung Galaxy Buds +


Samsung Galaxy Buds +

DIZAJN, KOMOD DHE Jetëgjatësi e baterisë

Samsung Galaxy Buds Plus janë nje ndër kufjet  më te mira në të gjithë tregun. Si kutia e karikimit, ashtu edhe kufjet janë të qëndrueshme dhe kanë një ndjesi premium, të bëra nga plastika e fortë me një kthesë metalike

2,190 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close