-34%
, , ,

Samsung Galaxy Buds 2 Pro 1:1 me origjinal


Samsung Galaxy Buds 2 Pro 1:1 me origjinal

Produkti eshte imitim me i mire i Buds 2 Pro origjinal

BAteri qe mbajn mbi 3 ore perdorim me nj karikimim dhe kutia cila karikon kufjet 3-4 here  .

cilesi e zerit e paster dhe e qarte

1,990 L 3,000 L

SHOPPING CART

close