, , ,

Samsung Galaxy Buds 2 100% origjinale


Samsung Galaxy Buds 2

Produkt 100 % origjinal Samsung 

Muzike te larte dhe te paster 

Perdorim teper lehte me telefonata me ane noise cancelling

Shume komforte dhe praktike

Bateri qe zgjate mbi 15 ore 1 karikim

Lidhje e shpejte dhe e lehte

9,000 L

Me Samsung Galaxy Buds2 ju mund të zhyteni plotësisht në atë që ju frymëzon. Kufjet bindin me tingullin e balancuar, komoditetin e lartë të përdorimit, anulimin aktiv të zhurmës dhe një lidhje pa probleme me telefonat inteligjentë ose orët inteligjente të pajtueshme. Pavarësisht nëse stërviteni, luani ose dëgjoni muzikën tuaj të preferuar – falë kontrolleve intuitive dhe funksionimit të thjeshtë, ju qëndroni gjithmonë plotësisht të fokusuar⁵.

Tingull perfekt i gjithanshëm

Altoparlantët e fuqishëm me dy drejtime të Galaxy Buds2 japin një tingull të ekuilibruar dhe të qartë që i lë përshtypje edhe dëgjuesve audiofilë me bas të fuqishëm, të pasur dhe tinguj filigranë.

Gjithmonë e qartë për të kuptuar

Galaxy Buds2 ju lejon të përqendroheni në bisedat tuaja. Tre mikrofona të integruar dhe njësia e marrjes së zërit mundësojnë cilësi jashtëzakonisht të qartë të zërit për thirrjet telefonike, ndërsa një AI zvogëlon zhurmën shkatërruese të sfondit. Përveç kësaj, profili i sheshtë i kufjeve kundërshton zhurmën e erës, në mënyrë që të mund të bëni biseda edhe në ajër të hapur⁶.

Bateri e fuqishme

Shikoni seritë tuaja të preferuara, dëgjoni lart e poshtë listën e luajtjes ose shijoni natyrën – Galaxy Buds2 nuk do t’ju zhgënjejë. Koha deri në pesë orë e riprodhimit të baterisë së ringarkueshme me jetëgjatësi mund të zgjatet deri në 15 orë me karikim (të shumëfishtë) në kutinë e karikimit plotësisht të ngarkuar¹0 11.

Lidhje i shpejtë dhe i lehtë

Me lidhjen pa probleme të kufjeve, ju çiftoni automatikisht Galaxy Buds2 tuaj me pajisjet Galaxy të pajtueshme. Për shembull, fillimisht mund të shikoni një film në tabletin tuaj dhe më pas të dëgjoni muzikë me Galaxy Watch4. Praktike: Galaxy Watch4 mbështet Quick Buds Control¹² për të aktivizuar ose çaktivizuar anulimin aktiv të zhurmës direkt në kyçin e dorës ose për të kontrolluar nivelin e baterisë¹3 14 15.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close