-20%
, , ,

Samsung Buds Live 1:1 me origjinalen


SAMSUNG LIVE BUDS COpy 1:1

Kufjet jane imitim me i perafert i Samsung live buds 

• Bluetooth v5.0 (Lidhje e Dyfishtë)

• Chipset PixArt i Gjeneratës tjetër për lidhje pa humbje

• Prekni Operacionin me Media dhe Kontrollin e Thirrjes në Kulmet e Mbrojtjes

• Kapaciteti i baterisë 700mAh (mund të karikojë kufjet 3 – 4 herë)

• Koha e tarifimit deri në 2 orë

• Koha e muzikes deri në 4 – 5 orë përdorim i vetëm (Rezervimi total deri në 20 orë)

• Projektimi i Earbuds Premium Finish Ceramic


1,990 L 2,490 L

SAMSUNG LIVE BUDS COpy 1:1

• Bluetooth v5.0 (Lidhje e Dyfishtë)

• Chipset PixArt i Gjeneratës tjetër për lidhje pa humbje

• Prekni Operacionin me Media dhe Kontrollin e Thirrjes në Kulmet e Mbrojtjes

• Kapaciteti i baterisë 700mAh (mund të karikojë kufjet 3 – 4 herë)

• Koha e tarifimit deri në 2 orë

• Koha e muzikes deri në 4 – 5 orë përdorim i vetëm (Rezervimi total deri në 20 orë)

• Projektimi i Earbuds Premium Finish Ceramic

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori: , , , Etiketë:

SHOPPING CART

close