RPP200 58mm Mini Printer Termik me Bluetooth ( Printer faturash )


1. Madhësia e vogël

2. Dizajn pa rrëshqitje 

3. Drita treguese ekskluzive e fuqisë

4. Mbështet USB, përshtatësin e energjisë ose karikimin e energjisë celulare

5. Ka modalitet gatishmërie për të kursyer energji

6. Siguroni SDK për IOS dhe Android

6,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close