RPP02N 58mm Mini Printer Termik


RPP02N 58mm Mini Printer Termik

1. Mini madhësi, peshë e lehtë (gjithsej 260 g duke përfshirë rrotullën e letrës dhe baterinë), Performancë e qëndrueshme

2. 1600 mAH, bateri li-jon e ringarkueshme 7.4V, karikim i shpejtë

3. Punoni në vazhdimësi për 6.5 orë 

4. 80mm/s shpejtësi e lartë printimi

5. Ndërfaqja standarde: RS-232, USB; Ndërfaqja Bluetooth ose IR është opsionale

6. Mbështetni gjuhë të ndryshme, të lehta për t’u përdorur

5,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close