-19%

Router Tenda AC1200 4 Antena


Router Tenda AC1200 4 Antena

Router WiFi Smart me dy breza me sinjal të fortë dhe performancë të qëndrueshme

Ai mbështet standardin Wi-Fi të gjeneratës së 5-të 802.11ac dhe shpejtësia e njëkohshme me bandë të dyfishtë është deri në 1167 Mbps

Ofron performancë të shpejtë dhe të qëndrueshme

Ka aftësi 2x të kalimit të murit sesa routerët normalë me amplifikatorët e tij të pavarur të fuqisë, teknologjinë inteligjente beamforming+ dhe antenat me fitim të lartë 4x 5dBi

Mund të shijoni lojëra pa vonesa dhe transmetim të pandërprerë video në çdo kohë dhe kudo

Për më tepër, mbështet teknologjinë inteligjente të kursimit të energjisë, menaxhimin në distancë të aplikacionit, krijon një konsum të ulët të energjisë dhe jetë inteligjente miqësore me mjedisin për të gjithë familjen tuaj

2,990 L 3,690 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close