,

Rose Brut Magnum Calitro


Rose Brut Magnum

Kantina : Calitro

Zona e prodhimit:  Puglia Itali

Varietet: Primitivo 100%

Vol: 1.5

Alkool : 12%

Karakteristikat: Vere Roze, 

100% rrush Primitiv.

Aromë e freskët dhe delikate, në të cilat spikatin aromat e  lules dhe frutave

8,500 L

SHOPPING CART

close