, ,

Robot pastrimi me vakum Xiaomi Mi 2 Pro+


Roboti me vakum  Xiaomi Mi Robot 2 Pro+ përdor fuqi thithëse 3000 Pa .

Është një robot jashtezakonisht i perdorur për shkak të teknologjisë 3D VSLAM dhe një baterie të madhe 5200 mAh.

Teknologjia e shmangies përdor imazhe S-Cross 3D për të shmangur automatikisht objektet. Kjo është arsyeja pse është në trend, dhe përdoruesit e shtëpisë përfitojnë nga aftësia e tij e pastrimit dhe pastrimit 2-në-1.

Kush nuk do të dojë një robot inteligjent që pastron thellë dyshemetë? Pra, ndërton një hartë dhe lundron. Plus, të dhënat e hartave 3D mbeten të sigurta në ruajtjen e tyre.

Të gjitha këto veçori dhe shumë më tepër e bëjnë atë një nga robotët më të mirë me vakum.

41,000 L