, , ,

Xiaomi Redmi Note 12 6/128 GB


Xiaomi Redmi Note 12  6/128 GB

Përmirësim IP dhe teknologjin e karikimit të shpejtë

Ekran AMOLED 120 Hz

Procesor i fuqishëm Snapdragon

Kamera e trefishtë me AI 50 MP

Karikimi i shpejtë 33 W

25,500 L

SHOPPING CART

close