Radio Baofeng Bf-888S

Availability:

S’ka stok


  • Radio me 2 drejtime
  • Punon deri ne 10 km largesi

Frekuenca: 400-469.995MHz 16 kanal 1500mAh

Bateri li-jon 50 CTCSS / 105 CDCS

Zëri i shpejtë

Programimi i kompjuterit

Alarm emergjent

Bateria inteligjente e karikimit

Kurseni kohëzgjatjen e alarmit të tensionit të ulët

FlashLight.
Diapazoni i frekuencës UHF 400-470MHz

Fuqia e vlerësuar RF

Kapaciteti i kanalit 5W 16

Hapësira e kanalit 25KHz

Tensioni i operuar 3.7 V

Bateria 1500MAh

Jetëgjatësia e baterisë Li-ion Rreth 8 orë

Stabiliteti i frekuencës 2.5 ppm

Temperatura e operuar -30c- + 60c

3,990 L

S’ka stok

Udhëzues:

Kontrolloni instalimin e baterisë dhe / ose zëvendësoni bateritë.
Kapaciteti i tensionit Shuhet shpejt. Jetëgjatësia e baterisë ka mbaruar, zëvendësoni një të re Nuk mund të komunikoni me anëtarët e tjerë të grupit. Së pari, ju lutemi verifikoni që frekuenca e kanalit dhe CTCSS që po përdorni të njëjtën gjë me ato të anëtarëve të grupit tuaj.
Nëse frekuenca e kanalit dhe CTCSS janë të njëjta, ju lutemi verifikoni që anëtarët e grupit tuaj janë brenda mbulimit të radios.
Dëgjoni zërin nga grupet e tjera Ju lutemi ndryshoni CTCSS tuaj për kanalin.
Në të njëjtën kohë, ju gjithashtu keni nevojë për CTCSS për të gjitha radiot në grupin tuaj.
Nëse nuk ju pëlqen, mund të aplikoni një frekuencë tjetër kanali.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close