Qese Mbeturinash Baseus për sendiljen e pasme të makinës


Qese Mbeturinash Baseus për sendiljen e pasme të makinës

– Materiali aliazh alumini + lëkurë 

– Ngjyra e zezë

– I përshtatshëm për sediljet e pasme

–  Hapet / mbyllet lehtësisht me tërheqje të thjeshtë

– Hapni dhe ruani me lehtësi mbeturinat pa i prekur

– Adsorbimi i fortë me katër magnete, bllokon automatikisht erën e plehrave – duke mbrojtur shëndetin e familjes tuaj

– Përputhje perfekte me makinën tuaj

– Mbajtëse 5 kg

– Plehra te medha dhe te vogla

– Kapaciteti i madh ruan sa mbeturina të doni

– Mbajeni gjithmonë makinën tuaj të pastër dhe të rregullt

– Dizajn i papërshkueshmërisë nga uji

2,290 L

SHOPPING CART

close