,

BLUETOOTH MP3 PLAYER Q5 PER MAKINE


Q5 Fm Player MP3

USB të dyfishtë, me transmetues bluetooth 5.0,.

2 porta tipit USB dhe nje Type-C

Fuqia: PD 18 W

Mbështet karikimin e shpejt PD 18W (mbështetje protokollin e karikimit të shpejtë QC2.0/QC3.0/PE+1.1/PE+2.0 dhe FCP, mbështet identifikimin e karikimit të Apple, Samsung dhe protokollin e karikimit BC1.2DCP)

Hyrja: 12V-24V

Mbështetje: MP3/WMA/WAV dhe FLAV Music

 

890 L

SHOPPING CART

close